مدیریت مالی و مدیریت هزینه ها

مدیریت مالی و مدیریت هزینه ها و هر آنچه درباره آن باید بدانید سرمایه گذاری مدیریت سرمایه
مدیریت مالی
مدیریت مالی به اثربخش و کارای پول (وجوه/منابع مالی) به منظور دستیابی به اهداف سازمان گفته میشود. مدیریت مالی دربرگیرنده چگونگی افزایش سرمایه (تأمین مالی)، و نحوه تخصیص آن است (به عنوان مثال بودجه بندی سرمایهای). این امر تنها مختص بودجه بندی منابع بلند مدت نیست؛ بلکه منابع کوتاه مدت مانند داراییهای جاری را نیز در بر میگیرد. همچنین با سیاست توزیع سود سهامداران نیز مرتبط است.
تعریف مدیریت مالی:
مدیریت مالی مدیریت منابع و مصارف به صورت کارا و اثربخش است. هدف مدیریت مالی: هدف مدیریت مالی افزایش ارزش شرکت و در نتیجه افزایش ثروت سهامداران میباشد.
جایگاه مدیریت مالی:
فارغ التحصیلان این رشته با تسلط به مباحث تئوری مدیریت مالی در حوزههای مختلفی همچون سرمایهگذاری و بانکداری و بیمه و مدیریت ریسک و مهندسی مالی (ارایه روشهای نوین مالی) تأمین مالی و اعتباری و … میتواند در پستهای مرتبط سازمانی ازجمله معاونت مالی (در مفهوم جدید آن) و معاونت سرمایهگذاری و تأمین مالی اعتبارات مالی در بانکها و ارزیابی اقتصادی پروژهها و شرکتهای سرمایهگذاری و بورس اوراق بهادار و غیره مشغول بکار شوند. این رشته در حال حاضر دارای آینده شغلی بسیار مناسبی میباشد.
وظایف مدیر مالی:
مدیر مالی در هر سازمان سه وظیفه اصلی دارد که وظایف دیگر حول این سه وظیفه میگردند.
- تصمیمات مبتنی بر سرمایهگذاری
- تصمیمات مبتنی بر تأمین مالی
- تصمیمات مبتنی بر سیاست تقسیم سود
ترکیب بهینه سه مورد گفته شده در صورتی که همسو با هدف سازمان انجام شوند منجر به حداکثر کردن ارزش شرکت و در نتیجه حداکثر کردن ثروت سهامداران میشود، همان هدفی که مدیریت مالی به دنبال دستیابی به آن است.
۱۰ روش ساده برای کمک به شما در مدیریت هزینه ها
استرس یک قاتل بسیار خاموش، اما بسیار قوی است. شایع ترین منبع استرس که مردم امروز با آن برخورد می کنند، پول است. پول چیزی است که ما نمی توانیم بدون آن زندگی کنیم و به طور همزمان چیزی نیست که بسیاری از مردم بتوانند آن را به راحتی به دست آورند. پول می تواند یک مسئله جدی باشد؛ پس باید مدیریت هزینه هایمان را آموزش ببینیم. شما باید از استرس این موضوع که ممکن است درگیرش شوید، خود را خلاص کنید. اول از همه این که شما باید بدانید احتمال این که یک ارث بزرگ از یک فامیل بسیار دور به شما برسد بسیار کم است و شما باید برای کسب درآمد تلاش فراوانی کنید و با دقت به مدیریت هزینه های خود بپردازید.
چگونه در زندگی مدیریت هزینه داشته باشیم
با این حال شما باید در عین پول درآوردن، از زندگی خود لذت ببرید و سعی کنید آن را به طور قابل توجهی بهبود ببخشید.
1- یک برنامه واقع بینانه برای خود طراحی کنید
معمولا افرادی که هزینه های بسیاری دارند این کار را انجام نمی دهند، زیرا آن ها از محدودیت های هزینه خود آگاه نیستند و مدیریت هزینه را آموزش ندیده اند. داشتن چیزهای خوب نشان می دهد که شما باید برای آن ها سخت کار کنید، پس واقع بین باشید. اگر می خواهید در طول یک ماه برای تهیه غذای خود پول کم نیاورید، باید یک برنامه دقیق برای مدیریت هزینه های خود طراحی کنید. به این ترتیب شما می توانید پول خود را به بهترین شکل ممکن خرج کنید و تمام نیازهای خود را برآورده سازید و در عین حال از زندگی خود لذت هم ببرید.
مدیریت سرمایه مدیریت سرمایه مدیریت سرمایه مدیریت سرمایه مدیریت سرمایه مدیریت سرمایه مدیریت سرمایه مدیریت سرمایه مدیریت سرمایه
2- وعده های غذایی را خودتان بپزید
اول از همه اگر شما غذای خود را در خانه تهیه نمی کنید، باید به شما بگوییم که هر چه زودتر باید این عادت خود را ترک کنید. خوردن غذای خانگی باید اولویت شما باشد؛ چرا که در عین این که هزینه هایتان را کاهش می دهد، منبع سلامت و انرژی شما نیز هست. بعد از این که کیفیت غذای خود را تنظیم کردید، حال باید تمرکزتان را بر روی کمیت بگذارید. تعداد زیادی از خانوارها با تهیه بیش از حد غذا، مقدار زیادی غذا را هدر می دهند. شما برای به حداقل رساندن مقادیر مواد غذایی در وعده های خود، نیاز به زمان دارید. همچنین باید سعی کنید تا حد ممکن مصرف چربی ها را به حداقل برسانید.
سرمایه گذاری سرمایه گذاری سرمایه گذاری سرمایه گذاری سرمایه گذاری سرمایه گذاری سرمایه گذاری سرمایه گذاری سرمایه گذاری سرمایه گذاری
3- مبادله کالا یا تهیه کالاهای دسته دوم
به جای خرید لباس و کتاب های جدید می توانید به سراغ کالاهای دسته دوم بروید. بسیاری از سازمان های بزرگ و وب سایت های شناخته شده به دنبال برقراری ارتباط بین افرادی هستند که می خواهند کالاهای مورد استفاده خود را به دیگران بفروشند. در چنین فضاهایی شما می توانید کالاهای مورد نیاز خود را با قیمتی پایین تر تهیه کنید و با این روش به مدیریت هزینه های خود بپردازید.
4- وسایل برقی را از برق بکشید
در اکثر خانه ها وسایل برقی حتی در زمان هایی که مورد استفاده قرار نمی گیرند، به برق متصل است. شما به راحتی می توانید با از برق کشیدن این وسایل در مصرف انرژی صرفه جویی کنید و به طور قابل ملاحظه ای هزینه های اضافی خود را کاهش داده و به مدیریت هزینه های خود کمک کنید.
5- از حمل و نقل عمومی استفاده کنید
استفاده از وسایل نقلیه عمومی باعث کاهش آلودگی هوا می شود. قطار و اتوبوس نیز یک روش حمل و نقل ارزان است و در صورتی که شما برنامه خود را با آن ها هماهنگ کنید، بهترین راه برای مدیریت هزینه های جا به جایی هستند. مطمئنا اتومبیل های شخصی راحت تر و لوکس تر هستند، اما شمابه راحتی بدون داشتن آن ها نیزمی توانید به زندگی خود ادامه دهید.
6- بسته های اینترنتی خود را تغییر دهید
بسیاری از مردم بسته های اینترنتی خود را بر اساس شغلشان انتخاب می کنند. شما می توانید به راحتی با تغییر این مورد در هزینه های خود صرفه جویی کنید. من شرط می بندم که شما در طول روز بیشتر از Wi-Fi استفاده می کنید و نیاز زیادی به اینترنت سیم کارت ندارید. با توجه به این که گوشی تلفن همراه یک وسیله کاملا شخصی است، بنابراین شما باید آن را با نیازهای خود سازگار کنید. پیشنهاد من این است که شما یک نسخه پشتیبان از تمامی اطلاعات تلفن هوشمند خود تهیه کنید تا در صورت سرقت و یا خرابی، دیگر نگران اطلاعات خود نباشید و به راحتی بتوانید آن ها را بازیابی کنید. در این صورت دیگر نیازی به صرف هزینه های هنگفت نخواهید داشت.
7- اطلاع از تخفیف ها
اگر می خواهید پول کمتری صرف کنید، باید زمان بیشتری را صرف کنید. به منظور کاهش هزینه های خرید خود در مورد موارد ضروری مانند مواد غذایی و محصولات بهداشتی، شما باید اطلاعات مربوط به تخفیف ها را جمع آوری کرده و به صورت عاقلانه از آن ها استفاده کنید. تقریبا در تمام سوپرمارکت ها و فروشگاه ها لیست گسترده ای از تخفیف ها وجود دارد که قطعا باید از آن ها استفاده کنید و مدیریت پول خود را شروع کنید.
8- مهمانی های خود را در خانه برگزار کنید
تغییرات زندگی اجتماعی، شما را نیز تحت تاثیر قرار می دهد، اما این بدان معنا نیست که شما باید از اجتماعی شدن خودداری کنید. شما به سادگی می توانید به جای برگزاری مهمانی ها در کافه یا رستوران ها، این مراسمات را در خانه برگزار کنید. شما می توانید به راحتی با نمایش یک فیلم در خانه یا ترتیب دادن یک بازی دسته جمعی مانند پانتومیم مهمانان خود را سرگرم کنید. به این ترتیب علاوه بر این که در هزینه های خود صرفه جویی می کنید، یک شب خاطره انگیز را نیز برای آن ها رقم خواهید زد. علاوه بر این شما به سادگی می توانید در خانه به انجام کارهایی که دوست دارید بپردازید و هیچ گونه محدودیتی نخواهید داشت. این اتفاقی است که تغییر مثبتی در زندگی تان ایجاد خواهد کرد.
9- صرفه جویی در مصرف انرژی
در اکثر مقاله ها مطالب زیادی درباره این موضوع نوشته شده است و همه برای مدیریت هزینه ها به صرفه جویی در مصرف انرژی مانند خاموش کردن چراغ ها هنگام ترک اتاق اشاره می کنند. شما نیز باید این کار را انجام دهید. همان طور که قبلا ذکر شد یکی از این کارها این است که وسایل برقی را هنگامی که از آن ها استفاده نمی کنید از برق بکشید.
10- با حرفه ای ها مشورت کنید
مردم به منظور یادگیری نحوه مدیریت هزینه های خود، دوره های مخصوصی می بینند تا بتوانند این مهارت را یاد بگیرند. اگر شما نیز تمایل به این کار دارید بهتر است به سراغ حرفه ای ها بروید و تحت آموزش آن ها قرار بگیرید.
مدیریت مالی و مدیریت هزینه ها
هشت راه عملی برای مقابله با هزینه های اضافی مدیریت مالی و مدیریت هزینه ها
صحبت کردن در مورد زمینههای تئوری، کافی است. حالا باید به سراغ راهکارهای عملی کنترل هزینهها برویم.
با ما همراه باشید تا این هشت روش را با هم بررسی کنیم.
1- به فروشگاههای مورد علاقه خود بروید ولی هیچ خریدی نکنید
باید روی کنترل احساس و افکار خود تمرین کنید. هنگام خرید از خودتان بپرسید که آیا واقعا به این جنس احتیاج دارید یا خیر. اگر این کار را تمرین کنید کمکم متوجه خواهید شد که گاهی هیچ جنس ضروری برای خرید وجود ندارد. یادتان باشد توانایی «نه گفتن» به شما احساس قدرت میدهد. در این حالت چون توانستهاید خود را کنترل کنید، احساس بسیار خوبی را تجربه خواهید کرد؛ احساسی که میخواهید در آینده نیز تکرار شود.
2- محصولهایی که در خانه دارید را بررسی کنید
کمد لباس، بهترین گزینه برای آغاز این جستجو است. نگاهی به کمد لباسهای خود بیندازید. تعداد لباسهایی که هرگز از آنها استفاده نکردهاید، چقدر است؟ چه چیزی باعث شد که این لباسها را بخرید؟ اکنون نسبت به آنها چه احساسی دارید؟ آیااین خریدها نیازهای شما را برآورده کرده است؟
مدیریت مالی و مدیریت هزینه ها مدیریت مالی و مدیریت هزینه ها مدیریت مالی و مدیریت هزینه ها مدیریت مالی و مدیریت هزینه ها
3- سعی کنید در کمال آرامش خریدهای خود را انجام دهید
هنگامی که غمگین هستید یا استرس دارید بهتر است از رفتن به فروشگاه و خرید کردن خودداری کنید. چون در این حالت به جای خریدن چیزهای ضروری، فقط زیر بار هزینه های اضافی میروید. به دنبال راههای دیگری برای پرورش نیازهای عاطفی خود باشید تا بتوانید با هزینه های اضافی مقابله کنید. در چنین شرایطی بهتر است با یک دوست تماس بگیرید یا یک کتاب جدید مطالعه کنید.
4- برای خرید کردن عجله نکنید
قبل از خرید کمی صبر کنید و از خودتان بپرسید: «آیا واقعا به این نیاز دارم؟ آیا میتوانم هزینههای آن را تامین کنم؟ چند ساعت برای انجام این خرید باید کار کنم؟ پس از خرید این محصول چه احساسی خواهم داشت؟ آیا در خانه برای آن فضای کافی دارم؟» ما به طور مداوم تحت فشار رسانههای اجتماعی، تبلیغات و حتی دوستان خود هستیم. بنابراین در هنگام خرید باید کمی فکر کنیم تا بتوانیم از هزینه های اضافی جلوگیری کنیم. همواره این نکته را به خاطر بسپارید که صبر کردن و ایجاد چنین فاصلهای در هنگام خرید میتواند تغییرات بزرگی را در زندگیمان به وجود آورد. برای خرید موارد بزرگتر و ضروری تر بهتر است مکث بیشتری داشته باشید؛ مثلا در حدود چند هفته. با اولویت بندی خریدهای خود میتوانید از خرید موارد غیر ضروری جلوگیری کنید.
5- قبل از رفتن به فروشگاه لیست خرید تهیه کنید
اگر واقعا به کفش ورزشی جدید نیاز دارید، خوب به فروشگاه بروید و یک جفت کفش بخرید. اما سعی کنید به هیچ عنوان بدون هدف به فروشگاه نروید. برای گذشتن از این مرحله هم میتوانید به مورد ۴ مراجعه کنید.
6- برای دو هفته، چیزی به جز مواد غذایی ضروری نخرید
این کار مانند رژیم گرفتن است؛ یعنی چیزهای مضر را از رژیم غذایی خود حذف میکنید. با انجام این کار به شما ثابت خواهد شد که بدون داشتن هزینه های اضافی نیز میتوانید به زندگی خود ادامه دهید.
7- هر روز از خودتان تشکر کنید
هر روز به دلیل سه کار خوبی که انجام دادهاید از خودتان تشکر کنید، مانند نواختن پیانو، انجام حرکات یوگا و… . وقتی کارهای خوبتان را به یاد میآورید، دیگر کمتر احساس نارضایتی خواهید کرد. قدردانی، نیازهای عاطفی شما را تا حدی برطرف میکند و مانع از این میشود که برای داشتن احساس رضایت به خریدهای غیر ضروری و هزینه های اضافی روی بیاورید.
8- هزینهها را پیگیری کنید
باید در طول روز دقایقی را به بررسی هزینه های اضافی خود اختصاص دهید. در نظرسنجی اخیر که توسط «Tiller Money» انجام شده است، ۷۹ درصد از مردم گفتند که با پیگیری هزینههایشان راحتتر میتوانند آنها را کنترل کنند. اگر اجرای هیچ کدام از روشهای بالا به نظرتان شدنی نیستند و به هیچ طریقی نمیتوانید هزینه های اضافی خود را کنترل کنید، باید به یک مشاور یا درمانگر مراجعه کرده و از او کمک بگیرید.
به چهار دلیل احتمالی برای صرف هزینه های اضافی اشاره میکنیم:
1- هزینه کردن برای رهایی از بار سنگین احساسها
عدهای از خرید برای مقابله با احساس ترس، گناه، استرس یا خستگی استفاده میکنند.
2- هزینه کردن از روی عادت
گاهی ما بر اساس عادت همیشگیمان، به خرید وسایل غیر ضروری روی میآوریم و در هنگام خرید به هیچ عنوان به کارمان فکر نمی کنیم؛ به عبارت دیگر، فقط به صورت فیزیکی در آن مکان حضور داریم.
3- هزینه کردن برای محبوبیت بیشتر در جامعه
خرید لباسهای برند، اتومبیلهای گران و لوکس، استفاده از بهترین و با کیفیتترین محصولها اصلا چیز بدی نیست. جنبههای مثبت این کار در صورتی ناپدید میشوند که هدف از انجامشان محبوب شدن در میان جمع دوستان یا سایر جمعهایی باشد که با آنها سروکار داریم.
4- هزینه کردن برای اثبات خود یا دستیابی به موفقیتهای بزرگتر
یادتان باشد، شما برای اثبات توانایی خودتان به خودتان یا حتی دیگران، نیازی به هزینه های اضافی ندارید. برای رسیدن به موفقیت هزینه کنید اما این کار را فقط برای خودتان انجام دهید نه خواست و نظر دیگران. نظر مردم، فقط نظر مردم است، این را همیشه به یاد داشته باشید
بررسی کامل و جامع موارد دیگر در داخل مقاله ………..
🔽🔽🔽مقالات دیگر🔽🔽🔽
مقاله ی سبک زندگی و نگرش افراد ثروتمند و موفق
آهنگ اسپانیایی شاد انگیزشی
یادگیری سریع زبان انگلیسی
فقط روی یک کسبوکار متمرکز شوید
دیگه اهمیت نمیدم !!!
یادگیری سریع زبان انگلیسی
کتاب قانون جذب
اعترافات مهم استیو جابز
کلیپ انگیزشی شماره 1
دلیل همه ی نا امیدی هات
مقاله ی دعا یا نیایش
اینستاگرام ما
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
پس انداز و اهمیت پس انداز کردن
ان ال پی چیست؟ تاریخچه و کاربرد ان ال پی (NLP)
سریعترین روش یادگیری زبان در کوتاه ترین زمان
مهربانی و مهربان بودن وهرآنچه درباره ی آن باید بدانید
“نَه گفتن” وهر آنچه درباره ی این مهارت مهم باید بدانید
مقاله مهارت ، تاکتیک ها ، شیوه ها و انواع مذاکره
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
سلام استاد. مقاله مدیریت مالی شما خیلی عالی دلچسب آموزنده بود. رهنمای بزرگ ميکنه برای زندگی روزمره هر انسان دست شما درد نکنه ممنون شما 🌹🌹
سلام، ممنونم از شما عزیز